Álláskínálat
 


Tájékoztatás szakács és felszolgáló tanulók részére!

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy szakács és felszolgáló tanulók részére gyakorlati oktatást biztosítunk éttermünkben és panziónkban, a kazincbarcikai Surányi Endre Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium, a miskolci Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskola és Szakiskola, valamint a Berzeviczy Gergely Szakközépiskola és Szakképző központ diákjai számára!

Ha versenyképes szakmai és gyakorlati tudásra szeretnél szert tenni, ha meg akarsz ismerkedni a klasszikus, és a mai trendeket követő vendéglátással, ételkészítéssel, tálalással, modern konyhatechnológiai eljárásokkal, átlagon felüli minőségű alapanyagokkal, eszközökkel, és nem utolsó sorban kitűnő szakember kollégáinkkal, akkor várjuk jelentkezésedet (rövid bemutatkozással, elérhetőséggel együtt) az etteremvezeto@ambroziapanzio.hu e-mail címünkre.

Kiválasztás: személyes felvételi elbeszélgetés (szülő jelenlétében, és közreműködésével), tanulmányi eredmény, illetve az iskolák által adott vélemények, és javaslatok alapján történik.

Tanulók oktatásáért felelős: Márkus Norbert, étteremvezető-helyettes

Szeretettel várjuk azon diákok jelentkezését, aki elhivatottnak érzik magukat a minőségi vendéglátás iránt!

Cégünknél jelenleg az alábbi munkaköröket látják el kollégáink:

- Konyhafőnök,
-
Szakács,
- Étteremfőnök,
- Felszolgáló/recepciós
- Pultos,
- Konyhai kisegítő
- Szobaasszony

Néhány hasznos információ cégünkről:
Cégnév: VARÁZSRENDEZVÉNY Kft.
Tulajdonos:Pelyhéné Koós Henrietta
Ügyvezető:Pelyhéné Koós Henrietta
Cégvezető: Pucsok Gabriella
Székhely: 3700, Kazincbarcika Egressy Béni út 41.
Tel/fax: 48/310-883
Adószám: 13238700-2-05
Cégjegyzék szám: Cg-05-09-011137
Bankszámlaszámok:
OTP Bank: 11734152-29907030-00000000

E-mail:

elküld