Bemutatkozás

 
 

 Az Ambrózia Étterem és Panzió***  2006. október 06.-án  nyitotta meg kapuit Kazincbarcika  centrumában.  Kazincbarcika, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye megyeszékhelyétõl, Miskolctól 18 km-re, a bánrévei Szlovák határtól 25 km-re, a fõvárostól, Budapesttõl pedig 200 km-re helyezkedik el. Magyaroszág méltán híres turisztikai desztinációi könnyen, gyorsan, kedvezõ útviszonyok mellett közelíthetõek meg Kazincbarcikáról, mint például az Aggteleki Nemzeti Parkon belül az Aggteleki Baradla Cseppkõ Barlang, a Bükki Nemzeti Parkon belül Szilvásvárad, és Eger, Miskolcon Lillafüred,  Miskolc-Tapolca, vagy Diósgyõr.  Panziónk városközponti fekvése miatt néhány perces sétával szinte bármelyik köz-, illetve kultúrális intézmény elérhetõ tõlünk.

 

 

Azok, akik úgy döntenek, hogy Kazincbarcikán szeretnének megszállni, Panziónkban kényelmes, modern, elvárásaiknak megfelelõ szolgáltatásokat vehetnek igénybe, kedvezõ árakon.

img_6409_tmretezve_778Vállalkozásunk ars poeticája: "Minõségi, színvonalas vendéglátást nyújtani, megfizethetõ áron, hogy a Vendégeink a legközelebbi alkalommal is minket válasszanak."

              Reméljük, hogy honlapunk meglátogatása után, 
        hamarosan a Vendégeink sorában üdvözölhetjük!
                       ***
                               Szeretettel várjuk Önt is

E-mail:

elküld 
 416882