Esküvő     Családi    Osztálytalálkozó     Céges      Szilveszter     Hagyományőrzés
Céges rendezvények
                           

Működésünk kezdete óta  számos vállalati,   céges, önkormányzati,  családi,  baráti rendezvényt  bonyolítottunk le Vendégeink megelégedésére. Hagyományos felszolgálásos rendezvény esetében maximum 110 fős, svédasztalos fogadások esetében kb. 100 fős rendezvényt tudunk elvállalni.
                                                                                      ***
Az Ambrózia Étterem rendelkezik egy 26 fős különteremmel, ill. lehetőség van éttermünkben  egy 40 fős különterem használatára is,  ezzel éttermünk kiválóan alkalmas  üzleti tárgyalások, megbeszélések, előadások, fogadások, bankettek, tréningek, meeting-ek  stb. helyszínéül.    Lehetőség van a különteremünk, ill. éttermünk bérlésére is,  ha nincsen szükség étkeztetésre.

 
Tudjuk, hogy egy jól sikerült üzleti étkezés,  befolyásolhatja, sőt befolyásolja is magának az üzletnek a sikerességét , ezért fokozott odafigyeléssel, gondossággal szervezzük az üzleti jellegű rendezvényeket.
                                                                                        ***
Konyhánk kizárólag első osztályú alapanyagokkal dolgozik, alapvetően magyaros jellegű ételetet készítünk igazi házias ízekkel, de találhatnak étlapunkon számos  étel különlegességet is a tradícionális magyar ételeken kívül.  
Árainkat rugalmasan tudjuk alakítani a Megrendelőink igényeihez,  az étlapunkon található alap árainkhoz jelentős mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani, létszámtól függően.
                                                                                  ***
Sokszor keresnek meg minket azzal a kéréssel is, hogy  meghatározott összegből  állítsunk össze menüsort, ebben az esetben is mindig megtaláljuk a legjobb választást, ami a rendelkezésre álló költség keretbe  belefér, és a Megrendelő is meg van elégedve az étel, illteve italsor összeállítással.  
tiramisu_350

Akik már jártak nálunk tudják, hogy számunkra a minőség,   a színvonal megtartása mellett a legfontosabb, hogy a Megrendelőink, és természetesen a Megrendelőink Vendégei is elégedetten távozzanak tőlünk. 
                                                    
                      Ha Ön is tervez hasonló témájú rendezvényt,
                      kérje személyre szabott árajánlatunkat most!
                                                          Ajánlatkérés itt!

Céges rendezvények megrendeléséért és lebonyolításáért felelős: 
Pelyhéné Koós Henrietta - ügyvezető
Tel/fax: 48-310-883,
Mobil: 30-95-93-680 (hívható minden nap 08.00-tól 20.00 óráig)
E-mail:  etteremvezeto@ambroziapanzio.hu
E-mail:

elküld 
 414138